Reviews

5.0 rating

Super heerlijk en geweldige klantenservice.
In 1 woord: de neigste sauzen ever!!!!

Katrin Raemdonck
5.0 rating

Vandaag de honing mosterddressing en de saladedressing gekocht beiden waren super lekker alleen jammer dat het zo duur is

Nancy Verschraegen
5.0 rating

De sauzen van Rabeko die ik tot nu toe kocht en proefde zijn echt een topper van formaat! De Andalouse en Curry zijn niet meer weg te denken uit mijn keuken! Ik at ongeveer al zo’n 2 jaar zonder sauzen aangezien ik veel last heb van mijn spijsvertering. Ik had zelfs de behoefte niet meer om eens een saus bij een maaltijd te hebben. Tot ik eens dacht:”Zou ik deze sauzen wel kunnen eten? Zouden deze echt wel eetbaar zijn? Ik nam de proef op de som… Deze sauzen zijn niet alleen verbluffend LEKKER maar ik heb nadien ook geen pijn meer. Ik had dit nooit durven dromen! Ik maak gebruik van de producten van Rabeko wegens spijsverteringsproblemen en niet om af te vallen. Voor mij niets anders meer dan de sauzen van RABEKO! Want dankzij jullie kan ik weer genieten van een lekker sausje.

Hajar
5.0 rating

Super snelle levering (vrijdag avond besteld, volgende dag op zaterdag al in huis van BE naar NL)! Sauzen zijn de prijs meer dan waard. Communicatie via de mail is ook top, vriendelijk én snel!
Zeker en vast niet de laatste keer dat ik bij jullie online shop. Nu al fan! 🙂

Karolien
5.0 rating

Echt super! Ik had de mayo besteld, maar het duurde weken voordat hij binnen was.
Deze was uiteindelijk kwijt geraakt bij postNL, maar Rabeko heeft dit echt super snel opgelost! Binnen twee dagen na het contact kon ik een nieuw pakket ophalen bij de pakketservice.
Toen ik het pakket open maakte, zat daar niet alleen de mayo in maar ook nog 2 andere smaken om het goed te maken.
Op dit moment hebben wij alleen de mayo getest. Deze vinden wij echt lekker. Op deze manier kan ik toch genieten van een sausje erbij.

Laura
5.0 rating

Teriyaki , snacksaus en salted caramel besteld. Ze zijn werkelijk heerlijk!

Esther
5.0 rating

Geen dieet zonder jullie sauzen! life saver!!

Abdel / Deurne (BE)
5.0 rating

Voor mij is de tartare de beste van allemaal.

Laura / Knokke (BE)
5.0 rating

Als PT verwerk ik de sauzen standaard in mijn klanten hun eetschema. Beste zero sauzen op de markt.

Steven / Antwerpen (BE)