Reviews

5.0 rating

Geweldige sauzen! Ik ben fan

Kim
5.0 rating

NL:
Echt super, de sauzen zijn erg lekker, zeer caloriearm en bovendien is de klantendienst top. Ik had onlangs een klein probleem met mijn bestelling en ze hebben me per SMS gecontacteerd om het probleem op te lossen. Heel erg bedankt!
FR:
Vraiment super, les sauces sont très bonnes, très peu caloriques et en plus de ceci, le service client est au top. J’ai eu récemment un petit problème avec ma commande, et ils m’ont contacté par SMS pour régler le problème. Merci beaucoup !

Fabian R.
5.0 rating

Ik heb net drie sauzen gekocht bbq , mayo en spicy garlic de bbq sauce is zo lekker dat zelf als het niet gezond is zou ik het kopen moet de rest van de sauzen proberen. en is binnen 2 dagen thuis.

Murad
5.0 rating

This is one of the best sauces that I have ever tried low in calories and makes my salads and meats so much more better tasting while balancing my calorie intake so good by to bland salads welcome Rabeko

Huzaifa
5.0 rating

Gewoon geniaal!
Super lekkere producten en tegen een goede prijs.
Gebruik ze dagelijks.

Vinny Bear
5.0 rating

Snelle service, top producten !
Helaas voor mij alleen nog online, in mijn omgeving (nog) geen verkooppunten.
Wanneer sluiten jullie deal met Jumbo ? 😎
Ik zag de sauzen bij Carrefour dus moet toch haalbaar zijn ? 😋

Inge
4.0 rating

Ik kan mijn vorige review niet aan passen ik wil mijn excuus aanbieden dank u voor de snelle oplossing lekker olie superr 👍👍

Latifa taouil
5.0 rating

Ik kan mijn vorige review niet meer aanpassen, dus maar een nieuwe. Ik had maar 1 saus gekregen ipv 2. Omdat het pakket beschadigd was is de kans groot dat de vervoerder er verantwoordelijk voor was. Maar het is keurig opgelost, en ik heb een nieuwe toegestuurd gekregen. En ik vind deze zero mayo één van de weinige die wél lekker is!

Mildred
5.0 rating

Gisteren besteld via de webshop, vandaag reeds geleverd. Sauzen zijn super, hiermee kunnen diabetici toch ook genieten van een sausje bij slaatje/barbecue/dessert.

Kurt Winkelmans